For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded.
I Accept

Wij van AuRü – GS Gesellschaft für Umweltschutz mbH zijn er trots op dat we ons eerste symposium samen met SKADEC hebben kunnen organiseren.
Het onderwerp van de dag: “Natuurlijke koudemiddelen in gebruik”.
De dag begon om 8 uur ’s ochtends met de opening van de deuren van het stadion van VfB Stuttgart. Onze gasten gebruikten deze tijd voor inspirerende discussies, het leggen van nieuwe contacten en ook om oude contacten weer te zien. Relaties opbouwen en kennis delen, daar draait het allemaal om!
Het symposium werd om 9.00 uur officieel geopend met een warm welkomstwoord door de managing directors, Mehmet Satar en Dennis Kratschmayer. Haar woorden legden de basis voor een dag vol kennisdeling en innovatie.
Onze vijf uitstekende sprekers behandelden een breed scala aan onderwerpen – van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van koudemiddelen tot concepten en toepassingen van propaansystemen, verplichtingen voor de operator en innovatieve inzamelsystemen.
Natuurlijk zorgden we ook voor het fysieke welzijn van onze gasten met eersteklas catering – een genot voor zowel de smaakpapillen als de geest.
Het hoogtepunt van de dag was ongetwijfeld een dynamische paneldiscussie, waar onze deelnemers de kans kregen om brandende vragen te stellen en waardevolle inzichten te verwerven. Jouw inzet en nieuwsgierigheid maakten deze gebeurtenis echt speciaal.
Om de dag af te ronden, hadden we het genoegen om de MHP Arena te verkennen tijdens een informatieve rondleiding door het stadion.
Hartelijk dank aan iedereen die heeft deelgenomen aan dit baanbrekende symposium. Samen verleggen we de grenzen van duurzame praktijken en geven we vorm aan een groenere en innovatievere toekomst. Laten we deze reis naar een duurzamere wereld voortzetten!