De AuRü ÖP – Oliebeschermer

De oliebeschermer is de standaard onder de lekbakken. Het eenvoudige opvangsysteem bestaat uit een 35 mm hoge roestvrijstalen lekbak met een geïntegreerde mechanische afscheider en vier roestvrijstalen of kunststof montagevoeten. Met dit systeem kan een koelsysteem of warmtepomp buiten worden geïnstalleerd. Als de oliebeschermer lichte vloeistoffen bevat, zoals etherolie, worden deze door de geïntegreerde olieafscheider vastgehouden in overeenstemming met de wettelijke vereisten.

Oppervlakteverwarming met Heat-Master regeling is vooral zinvol bij het gebruik van warmtepompen. Condensatie die in de winter optreedt, druppelt in het gootsysteem en bevriest onmiddellijk bij contact met de goot. Dit zorgt voor een stipte ijslaag in de kuip, die zich naar boven toe kan verspreiden. Oppervlakteverwarming voorkomt dit. Het geavanceerde systeem werkt via een waterpeilsensor en watertemperatuursensor voor een energiezuinige werking.

De AuRü Easy Frame systemen zijn een snelle en voordelige optie voor de installatie van warmtepompen en koel- en airconditioningsystemen. Naast koelinstallaties kunnen ook pijpleidingen, ventilatiekanalen of kabeltracés worden aangelegd. Het systeem kan eenvoudig langs elke as worden verplaatst en worden aangepast aan de plaatselijke omstandigheden. De Easy Frame systemen zijn verkrijgbaar als Mini of Maxi. Koeleenheden kunnen worden bevestigd aan het Easy Frame Mini en Maxi, de valbeveiligingssystemen worden opgehangen aan het frame. Hierdoor is er voldoende ruimte voor installatie en onderhoud.

Easy Frame incl. flexibele lengteaanpassing

Easy Frame incl. Systeemmontage

Easy Frame incl. Opvangsysteem en installatie

Nieuwsgierig? Kom dan zelf kijken. Ons team van experts kijkt ernaar uit om u persoonlijk te verwelkomen op de ISH 2023 in Frankfurt en zal graag uw vragen beantwoorden en ons brede AuRü productportfolio presenteren.
U vindt ons in hal 8, stand D48. We beloven het je: Het zal de moeite waard zijn!