Op de Chillventa dit jaar in Neurenberg zal de fabrikant van AuRü veiligheidssystemen opnieuw vertegenwoordigd zijn met verschillende nieuwe producten en verdere ontwikkelingen. Mehmet Satar, directeur van het bedrijf, onthulde ons dat klanten veel kunnen verwachten.
De bedrijfsleiding is overtuigd van haar eigen sterke punten, die de naam AuRü in korte tijd in de hele branche bekend hebben gemaakt. De kwaliteit van het vakmanschap en de geavanceerde productinnovaties hebben van het bedrijf een pionier op de markt gemaakt.
De technische eisen nemen toe en de wettelijke voorschriften worden steeds strenger – daarom zijn projectgerelateerde speciale oplossingen deel geworden van het dagelijks leven. Deze omvatten onder andere de volgende onderwerpen:
Algen- en legionellavorming, retrofitting van bestaande systemen, bewaking van opvangpompsystemen of bevestigingsopties voor koelsystemen en opvangbakken.

Hoogwaardige glycolbeschermer:
AuRü W – ons topproduct in het segment voor glycolretentie

In vergelijking met conventionele glycolbeveiligingen is de AuRü W ideaal uitgerust met glycol- en druksensoren. De glycol sensor detecteert zelfs de kleinste hoeveelheden glycol in het medium in geval van druppel- en spatwaterverliezen.

Flex-O-Frame installatiesysteem – helling te wijten?
Het Flex-O-Frame heeft daar ook een antwoord op. Als de installatielocatie op een helling ligt, kan het systeem ook hellingen tot 10% aan met behulp van een optioneel kogelgewricht en toch in elke positie en hoogte worden vastgezet.

De deskundige adviseurs van de onderneming leggen u graag de meest uiteenlopende beveiligingssystemen uit en adviseren u over alle aspecten van het brede AuRü productassortiment. Hoogtepunten dit jaar zijn de nieuwe glycol scanner, de nieuwe KWS oplossing die algen- en legionellavorming tegengaat. Maak van de gelegenheid gebruik en bezoek het bedrijf op de beurs in hal 4 op stand 308 en wees “AuRü” altijd een stap voor.

Bezoek ons dit jaar op Chillventa Hal 4 Stand 308.